×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arts Michael Jackson: 'Hij ging niet dood aan een overdosis propofol'

27.07.2016 -

Volgens de arts van Michael Jackson, Conrad Murray, is de zanger niet overleden aan een overdosis propofol. Conrad zou Michael dit middel gegeven hebben. 'Niets wat ik hem heb gegeven kon hem kwaad doen.'


Dat zegt de arts in een interview met TMZ. Volgens hem is het onmogelijk dat Michael aan een overdosis van het medicijn is overleden. 'De hersenen van Michael Jackson zouden als bewijs daarvoor aangeleverd moeten worden, want alleen daaraan is te zien of er een overdosis van het middel is gebruikt en of hij daaraan overleden is. Dit is niet gebeurd', zegt Conrad. 

Michael Jackson stierf in 2009. Tot nu toe werd gedacht dat hij overleed aan een overdosis van het middel propofol, maar zijn arts probeert dit nu dus te ontkrachten. Ondanks dat Conrad Murray zegt dat Michael hier niet aan overleden is, heeft Conrad wel twee jaar vastgezeten voor het overlijden van de wereldster.

 

Foto: Video TMZ

Reacties