×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams bloot in Instagram-filmpje

26.07.2016 -

Robbie Williams is niet vies van een beetje bloot en een grapje. De zanger doet in een filmpje dat zijn vrouw Ayda Field op Instagram heeft gedeeld alsof hij onzichtbaar is, terwijl de kijkers hem toch echt compleet naakt in beeld zien.


Field deelde eerst een filmpje waarin ze samen met haar man de keuze maakte tussen altijd taart eten zonder aan te komen of onzichtbaar zijn. De twee kozen afzonderlijk van elkaar voor altijd taart eten. Maar in het filmpje daarna verschijnt Williams helemaal naakt met alleen een taart voor zijn geslachtsdeel voor de camera. Zijn vrouw zegt: 'Schatje, je koos taart, niet onzichtbaarheid. Ik zie je ballen hangen'. Daarop schuifelt de zanger beschaamd uit beeld.

 

Cake won by a landslide!! @robbiewilliams I think you might be confused. #lol #lmao #mcm #mondayfunday #mondaymadness #cake #supernatural # # #ryda

Een video die is geplaatst door Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties