×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André wil dat Monique in Amsterdam bevalt

'Die stad moet in zijn paspoort komen te staan'

26.07.2016 -

Monique, de vriendin van André Hazes junior moet als de weeën beginnen met gierende banden naar Amsterdam. Dré wil dolgraag dat zijn vriendin in de hoofdstad bevalt, als eerbetoon aan zijn overleden vader André.


André en Monique wonen nu tijdelijk in een stacaravan vlakbij de ouders van Monique, in Rotterdam. Hoewel de moeder van Dré uit de havenstad komt, wil de zanger liever Amsterdam in het paspoort van zijn zoon hebben. Monique vindt het allemaal prima, al geeft ze vast aan dat het als het snel gaat natuurlijk ook Den Haag kan worden.

Het stel gaat uiteindelijk weer in Vinkeveen wonen. De zanger zou hier graag een voetbalkamer voor zijn zoon creëren, maar daar steekt Monique vooralsnog een stokje voor.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties