×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Lindsay Lohan bedreigt schoonzoon

26.07.2016 -

'Als je mijn dochter bedreigt, aanraakt of als er iets met haar gebeurt, ben je nergens meer veilig.' Michael Lohan heeft het duidelijk gehad met de verloofde van Lindsay, Egor Tarabasov.


TMZ heeft sms'jes van Lindsay's vader aan zijn schoonzoon gepubliceerd. De actrice en haar verloofde kregen afgelopen weekeinde flink ruzie. Buren belden de politie toen ze Lohan buiten haar appartement hoorden schreeuwen dat Tarabasov haar probeerde te wurgen. Ze belde zelf haar vader om haar verhaal te doen en die besloot zijn schoonzoon meteen te laten weten dat er met hem niet te sollen valt.

'Geef haar sieraden terug blutte nepperd of ik haal het uit je k*nt. Ik zal je vinden.' Maar ook: 'Kom hier en laat zien dat je een man bent.' Eerder liet hij al weten dat hij zijn dochter gelooft. "Ze zegt dat hij is vreemdgegaan. Ik denk niet dat ze dit zou zeggen als het niet waar is."

De Rus Tarabasov wilde niet ingaan op de kwestie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lindsay Lohan en BuzzE

Reacties