×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty deelt resultaat na afscheren van haar donkere lokken

26.07.2016 -

Shannen Doherty geeft zichzelf helemaal bloot. De actrice lijdt aan borstkanker en deelde eerder al foto's van de dag dat ze haar lokken eraf haalde. Nu deelt ze het eindresultaat.


Ze bedankt bij de foto haar beste vriendin, een vriend en haar moeder die Shannen hebben geholpen op de dag dat ze haar hoofd kaal ging scheren. 'Bedankt dat jullie er waren op deze ongelooflijk moeilijke dag en dat jullie me altijd steunen en van me houden.'

Shannen moest hier zonder haar man Kurt Iswarienko mee dealen. Hij was in Mexico aan het werk. Gelukkig had de Beverly Hills 90210-actrice steun van deze drie mensen. Zij hielpen haar vorige week door het moeilijke moment heen. 

 

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!