×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stiefzoon chanteert Tineke Schouten

26.07.2016 -

Tineke Schouten wordt gechanteerd door haar stiefzoon. De comédienne en haar man staan op het punt aangifte te doen tegen de verdachte.


Tineke en haar man Hans zeggen te worden gechanteerd door een zoon van Hans uit een eerder huwelijk. Hij zou het stel meerdere malen onder druk hebben gezet om hem grote sommen geld te betalen. "Hij dreigt: 'Oké, je betaalt me nu twintigduizend euro of ik hang de vuile was op in de media'. Dat is natuurlijk uiterst triest. Triest, niet alleen om de chantage, maar ook omdat het je eigen kind is", vertelt Hans aan een landelijke ochtendkrant. De stiefzoon zou inmiddels contact hebben opgenomen met de krant en persoonlijke e-mails van Schouten hebben doorgespeeld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties