×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay wil therapie voor verloofde

Onduidelijkheid over haar zwangerschap

26.07.2016 -

Lindsay Lohan wil graag dat haar verloofde in therapie gaat om met zijn woede te leren omgaan. Dat vertelt de woordvoerder van de actrice. "Ze willen allebei aan hun problemen werken."


Lindsay vroeg maandag om privacy, nadat ze zelf op sociale media tekeer ging over Egor Tarabasov, de 23-jarige Russische miljonair met wie ze trouwplannen heeft. Ze beschuldigde hem van vreemdgaan. Ook maakten buren een video van Lindsay en Egor terwijl ze knallende ruzie hadden op hun balkon. Te horen was hoe Lindsay schreeuwde dat haar geliefde haar had geprobeerd te wurgen. Toen de politie daarop een bezoekje bracht was het stel al vertrokken. Lindsay werd op de internationale luchthaven van Londen gespot.

Volgens insiders oefent Egor veel controle uit over de 30-jarige Lindsay. Hij zou haar zaken waarnemen en haar geld beheren.

De woordvoerder laat in New York Post verder weten niet te kunnen bevestigen dat Lindsay zwanger is. De Amerikaanse actrice, die al enige tijd in Londen woont, maakte fans nieuwsgierig door op Twitter te beweren dat ze in verwachting is. Daarbij plaatste ze een foto waarop ze poseert met een nepbuik.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lindsay Lohan en BuzzE

Reacties