×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer jaagt op Pokémons

Op z'n slippers mee op jacht

25.07.2016 -

Frans Bauer jaagt met zijn zoons op Pokémon. Maar of dat een goed idee is, is nog maar de vraag. “Ik krijg het aan m’n hart van die Pokémons”, verzucht Frans in zijn nieuwe vlog, die hij maandagavond op zijn YouTube-kanaal plaatste.


“Nou, daar loop je dan, 42 jaar”, zegt Frans terwijl hij in zijn buurt met twee van zijn zoons achter Pokémon aan zit. “Loop je gewoon al om 08.00 uur met de kids door de straten omdat ze je om 06.30 uur wakker hebben gemaakt om Pokémons te zoeken.”

Frans geeft in de video toe dat hij geen idee heeft waar de hype vandaan komt. “Ik weet alleen dat mijn zonen er helemaal gek van zijn, ze willen de hele dag Pokémons zoeken.” Als de jongens het op een rennen zetten, moet de zanger er op z’n slippers achteraan. “Dit is niet normaal hoor mensen, rustig jongens”, roept Frans nog.

Toch ziet hij ook positieve kanten aan de nieuwe hobby van zijn kroost. “Voordeel is wel, je moet wel veel lopen.”

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties