×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe’s borsten veranderen

10.03.2010 -

De borsten van Yolanthe zijn een stuk groter dan een jaar geleden. Volgens de presentatrice verschilt haar cupmaat van maand tot maand, afhankelijk van haar eetgedrag.


Yolanthe poseerde onlangs in bikini voor de reclamecampagnevan haar nieuwe lijn bij lingeriemerk Livera. Haar borsten zijn een stuk groterdan voorheen, viel Bridget Maasland op. In RTL Boulevard vroeg zij Yolanthe hoe dat nou zit met haarcupmaat. “De ene maand zijn ze wat groter dan de andere maand, het ligteraan hoeveel ik eet.”

De presentatrice is druk bezig met de voorbereidingen voorhaar huwelijk met Wesley Sneijder deze zomer. “Ik heb volgende week mijn 1eafspraak. Ik heb al een beeld in mijn hoofd, maar ik weet nog niet zeker of dathaalbaar is,” vertelt de aanstaande bruid over haar zoektocht naar eenbruidsjurk. Tussendoor blijft Yolanthe ook lekker doorwerken, ze werktaan een nieuw televisieprogramma bij de Tros.

Reacties