×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Jinek slaat Freek Vonk-dierenplaatjes af

25.07.2016 -

Eva Jinek hoeft in de Albert Heijn geen dierenplaatjes van Freek Vonk. 'Ik sla even over.'


Tenminste, toen het net uit was tussen haar en de grote dierenvriend had ze daar geen behoefte aan. Dat vertelt de presentatrice in het programma Maskers Af. 

'Ik stond bij de kassa in de Albert Heijn en er stond een hele rij mensen achter me', laat Eva weten. 'Het was net uit met Freek. Ik reken af en het meisje achter de kassa zegt: Spaart u ook Freek Vonk-dierenplaatjes', Eva laat dramatisch haar hoofd op tafel vallen als ze terugdenkt aan dat moment. 

'Ik zei: nee dankje ik sla even over. De hele rij achter mij had het door en hield hun adem in. Het meisje had niets in de gaten', schetst de presentatrice het moment. Dit is een van de redenen dat ze liever geen BN'er meer als vriend wil. 

Foto: Reni van Maren

Reacties