×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André goed voorbereid naar opnames Rad

25.07.2016 -

André Hazes jr. begint maandag goed voorbereid aan de opnames van het Rad van Fortuin. De zanger presenteert op SBS6 de nieuwe reeks van het bekende spelletjesprogramma en besteedde zijn zondag aan het repeteren van zijn presentatieteksten.


Op Instagram plaatste hij een foto waarop te zien is hoe hij op de bank naast vriendin Monique een stapel papieren doorwerkt. Fans wensen hem alvast heel veel succes met zijn debuut als tv-presentator.

Rad van Fortuin werd in de jaren negentig uitgezonden op RTL4, met Hans van der Togt als presentator. Het programma stopte in 1998, om in 2009 kort terug te keren ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van RTL4.

De tv-klassieker is vanaf 22 augustus weer op de buis, ditmaal bij SBS6. De 22-jarige Hazes neemt de positie van Hans van der Togt over en waar vroeger Leontine Borsato-Ruiters de bordjes omdraaide, zal dat nu iedere week een andere 'Leontine' of 'Leo' zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties