×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Aniston in tranen in Italië

25.07.2016 -

Actrice Jennifer Aniston was in Italië dit weekend. Ze kreeg een award voor al het werk dat ze heeft geleverd en gaf een interview waarbij kinderen en tieners vragen mochten stellen. Daarbij hield Jen het niet droog.


Een tiener vroeg bij het Giffoni Film Festival aan de succesvolle Jennifer of ze ooit 's ochtends wakker werd en niet meer wist wie ze was en wat ze met haar leven moest. 'Er zijn niet genoeg vingers en tenen in deze kamer om op te tellen hoe vaak mij dat is overkomen', antwoordt Jen in tranen. 

'We zijn uiteindelijk allemaal mensen, of je nu een serveerster, bakker, student of wat dan ook bent', gaat Jen verder. 'Uiteindelijk kun je tegen muren oplopen en denken dat je niet verder kunt. Of dat het te veel is. Mijn hart kan het niet meer aan of de pijn is te veel, of ben ik goed genoeg? Zal ik het overleven?' 

De tranen blijven maar komen bij de blondine. 'En je stapt er op magische wijze toch overheen. Dan zeg je tegen jezelf: Ik kan het niet, jawel dat kan ik wel, jawel dat kan ik wel.' 

De Friends-actrice is er ook heilig van overtuigd dat haar collega's hier allemaal wel eens last van hebben. 'Weet dat de acteurs, jullie iconen, jullie idolen, hoe je ze ook noemt, dat ze dat allemaal al eens hebben ervaren of heel vaak hebben meegemaakt. Er is niets dat ons scheidt van jullie, want we zijn allemaal op dezelfde plek begonnen', meent Jennifer. 'We komen allemaal uit het niets. We zijn op dezelfde manier ter wereld gekomen. Straf jezelf niet als je je zo voelt. Ga met mensen praten en zoek hulp en zorg dat je altijd iets vindt wat jou insprireert', drukte ze haar publiek op het hart.

 

Foto: YouTube

Reacties