×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André en Monique zien de baby in 4D

Klik voor de bijzondere foto

23.07.2016 -

Met alle technieken van tegenwoordig stelt een normale echo eigenlijk niets meer voor. André Hazes jr. en zijn Monique hebben de kleine dan ook in 4D gezien.


“Vandaag hebben we onze zoon voor het eerst duidelijk kunnen zien dankzij de 4D echo van Dr. Papa. Heel bijzonder dat dit kan. Hij heeft een wipneusje en lekkere hamster wangetjes?. Zijn pipi heeft hij van zijn oom @mathieuwestenberg”, laat Monique weten op Instagram.

André meldt “Hij doet het super en groeit als kool! Als vader ben je trots wanneer je te horen krijgt dat je echt niet om zijn ‘fluit’ heen kan. Ik denk alleen wel dat hij op zijn 6e papa al in gaat halen, haha! Ik kan niet wachten tot je er bent. Oktober kan ik je eindelijk vasthouden! Trots op jou en je moeder! #weetdatjewelkombent”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Monique Noel

Reacties