×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah Lourens gedenkt neefje

'Het is niet te bevatten'

23.07.2016 -

Fajah Lourens heeft op Twitter een foto gedeeld van haar neefje Elfin. Het kindje van elf maanden was slachtoffer van het familiedrama van afgelopen vrijdag in Amsterdam-Zuid. “Niet te bevatten”, schreef ze bij de foto op haar account @fayaofficial.


Zaterdagochtend had Fajah op Instagram al bekendgemaakt dat familie van haar betrokken was bij het drama waarbij naast de baby ook de vader om het leven kwam, net als de moeder van de man. Elfin was het kindje van haar zus, die woonde bij Fajah.

“De afgelopen twee maanden heb ik bijna dagelijks mogen genieten van mijn heerlijke neefje Elfin die samen met mijn zusje bij ons woonde. Helaas blijft zijn bedje nu leeg”, schrijft ze. Fajah laat weten erg aangeslagen te zijn en hoopt dat iedereen haar met rust wil laten om “dit verdriet een plekje te geven”.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties