×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imca op zoek naar een klooster

Zangeres aan de slag met mythologie

23.07.2016 -

Imca Marina heeft haar intrek genomen in een woonboerderij in het Noord-Hollandse Hem, nadat haar pand De Vicarie in Midwolda door de bank was geveild. De zangeres spreekt berichten dat ze is ondergedoken en in zak en as zou zitten, tegen.


"Het is hier de zoete inval", zegt Imca in het AD over haar nieuwe verblijf. En voor de bank, die maandag langs komt om haar financiële situatie door te nemen, is ze niet bang. "Prima, ik heb niks te verbergen!"

De 75-jarige zit vol toekomstplannen. Zo voltrekt de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zaterdag het huwelijk van Gay Pride-directeur Lucien Spee, is ze bezig met een boek over de mythologische kant van planten en mensen en wil ze in een klooster een cursus Gregoriaans zingen volgen. Ook staat de zangeres nog minstens zes keer per maand op het podium.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Reni van Maren

Reacties