×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog een Duitse voetballer in het huwelijksbootje: Mario Gomez getrouwd

22.07.2016 -

Daar komt de bruid! Aan zijn vriendin Carina Wanzung heeft Mario Gomez vandaag de eeuwige trouw beloofd.


De twee zijn getrouwd in München. Volgens Bunte zijn ze al vier jaar samen. Ze kwamen aan bij het gemeentehuis in een groene auto met roze hartjes erop. 

De ceremonie was in besloten kring. Buiten stonden wel veel fotografen en cameramannen, maar die gingen niet mee naar binnen voor het echt jawoord. 

Voor Mario Gomez is dit zijn eerste huwelijk, maar Carina is al eerder getrouwd geweest. Haar vorige huwelijk heeft vier jaar geduurd. 

Het is het tweede voetbalhuwelijk in korte tijd. Twee weken geleden trouwden Bastian Schweinsteiger en zijn Ana in Venetië. Bastian en Mario kennen elkaar goed, want ze hebben allebei bij Bayern München gespeeld en in het nationale elftal van Duitsland trappen ze ook samen een balletje. Of ze bij elkaars bruiloften aanwezig waren is niet bekend. 

 

Foto: Twitter

Reacties