×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Imca Marina duikt onder'

Restschuld van 1,2 miljoen

22.07.2016 -

Imca Marina zit behoorlijk in zak en as na de gedwongen veiling van haar kapitale villa in Groningen. De 75-jarige zangeres is bezig om haar zaakjes op orde te krijgen, vertelt makelaar Kiek Busquet.


Busquet sprak Imca onlangs nog en weet dat ze haar spullen op de juiste plek probeert te krijgen en even uit de publieke aandacht wil blijven. Ze verblijft daarom in haar boerderij op het platteland in Noord-Holland en neemt de telefoon niet meer op. ''Want dit raakt haar natuurlijk wel. Ze is altijd positief, maar de gedwongen verkoop is Imca niet in de koude kleren gaan zitten. Zelfs zij moet nu wel even slikken.''

Imca heeft op papier een restschuld van maar liefst 1.235.000 euro bij de bank. Ze had namelijk vier hypotheken laten vestigen op De Vicarie met een totaalwaarde van 1.650.000 euro. De woning werd echter geveild voor slechts 415.000 euro. Toch is het onwaarschijnlijk dat de zangeres dit hele bedrag moet afbetalen. ''Vaak moeten mensen in zo’n situatie 5 tot 10 procent van hun schuld betalen'', aldus advocaat Léon Spronken. Dat kom neer op een bedrag tussen de 60.000 en 120.000 euro.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren en BuzzE

Reacties