×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen bestolen

'CSI Ibiza komt langs voor vingerafdrukken'

21.07.2016 -

Giel Beelen is tijdens zijn vakantie op Ibiza slachtoffer geworden van een inbraak. “En zo kom je ‘thuis’ na een top avondje Jess Glynne en Martin Solveig in de Pacha en zie je dat de deur van ons huisje open (gebroken) staat”, schreef Giel donderdag op Facebook. “Alles weg!”


Volgens de 3FM-dj hebben de dieven behoorlijk wat buit gemaakt. “Kandelaars, servetten, gastendoekjes en vooral laptop, camera’s en gear, geld, sigaretten maar vooral ook persoonlijke sieraden van Nicolien.” En daar bleef het niet bij. “Zelfs boxershorts, jasjes en zonnebrillen (op sterkte dus sterkte ermee). En om ’t handig mee te nemen ook nog een koffer!”

Giel en zijn vriendin Nicolien Nusselder hebben de politie ingeschakeld, die onderzoek kwam doen in hun vakantiewoning. “Zo lig je niet op ’t strand, maar ben je aangifte aan het doen en komt CSI Ibiza langs voor vingerafdrukken.”

De dj, die maandagochtend weer in Hilversum achter de microfoon zit, belooft ‘een koffer vol verhalen’ in zijn ochtendshow. “Nu nog maar even proberen te chillen…”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Giel Beelen

Reacties