×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Neemt Liam Payne nu definitief afscheid van One Direction?

21.07.2016 -

De mannen van One Direction hebben een pauze voor onbepaalde tijd ingelast. Ze hebben hun fans beloofd dat ze terug zouden keren, maar Liam Payne lijkt nu definitief afscheid te hebben genomen van zijn bandmaatjes.


De zanger heeft een platencontract getekend bij Capitol Records. Dat meldt hij aan zijn fans op Instagram. Op zich hoeft dat geen afscheid van One Direction te betekenen, maar de tekst die hij erbij zet wijst daar wel een beetje op.

'One Direction zal altijd mijn thuis zijn en mijn familie, maar ik verheug me er erg op om te zien wat dit hoofdstuk gaat brengen', laat hij weten. 

De geruchten dat Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne helemaal niet meer bij elkaar komen gaan al sinds de aankondiging van hun pauze. De mannen van de meest succesvolle boyband ter wereld gaan ieder ook hun eigen weg. Harry is druk bezig met acteren in de oorlogsfilm Dunkirk, Louis Tomlinson is net vader geworden en is verwikkeld in een voogdijstrijd met de moeder van het kind en Niall Horan is vooral bezig met golf. Liam Payne gaat nu dus vol voor het bestaan van een solo-artiest. 

Foto: Instagram Liam Payne

Reacties