×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie probeert Tim Hofman te versieren

21.07.2016 -

Tim Hofman was in Oude Pekela voor zijn YouTube-serie #BOOS. De presentator probeerde daar een ruzie op te lossen, waar de politie aan te pas moest komen. De agentes hadden alleen aandacht voor heel andere dingen dan de ruzie.


De dames zagen Tim wel zitten. Als Tim aangeeft dat hij niet van ruzie houdt, maar wel van vlees en seks, zegt een van de agentes: 'Zijn wij daar misschien geschikt voor?' Ze draait zich naar haar collega. 'Je kunt het altijd proberen.' De dames mogen vervolgens confetti op Tim afschieten en even met hem op de foto. 

Tim heeft de agentes zelf opgeroepen, aangezien de wanbetaler waar hij bij voor de deur stond niet met hem wilde praten. Hij wist niet meer wat hij moest doen. De vrouw is Roel, een eigenaar van een bedrijf dat onder andere kerstpakketten levert, bijna 600 euro schuldig en betaalt maar niet. Tim probeert dat in #BOOS op te lossen, omdat hij boze mensen weer blij wil maken. 

 

Foto: YouTube #BOOS

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!