×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blue Ivy net zo'n diva als moeder Beyoncé

21.07.2016 -

Blue Ivy, de de 4-jarige dochter van Beyoncé en Jay Z, heeft het niet van een vreemde. Ze begint al net zo'n diva te worden als haar moeder. De mini-Bey wil net zoveel controle hebben over haar imago als haar moeder.


Beyoncé haar zus Solange plaatste een tweetal kiekjes van haar nichtje op Instagram. 'Gucci campagnes komen niet eens in de buurt', schrijft ze bij één van de plaatjes van Blue. De kleine dame is te zien in een velroze pakje, met haar donkere lokken opgestoken en een grote, blauwe bloem om haar nek. 

Op de volgende foto is er ook een zonnebril van Ray Ban aan te pas gekomen. 'Ze bewerkt en selecteert de foto's zelf... zoals ze ook zou moeten doen', tikt trotse tante Solange bij dat plaatje. 

Blue Ivy Carter werd op 7 januari 2012 geboren. Het dochtertje van Beyoncé en Jay Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, is razend populair. Beyoncé schiet ook graag foto's samen met haar dochter. Blue Ivy heeft ook veel beroemde vriendjes en vriendinnetjes, zoals Moses en Apple Martin, de kids van Gwyneth Paltrow en Chris Martin. 

 

Gucci campaigns can't even touch her w a pinky toe.... #proudauntie

Een foto die is geplaatst door Solange (@saintrecords) op

 

(Ps: She does her OWN photo edits/selections...as she should) #proudauntie

Een foto die is geplaatst door Solange (@saintrecords) op

 

 

Een video die is geplaatst door Beyoncé (@beyonce) op

 

Coming to America

Een foto die is geplaatst door Beyoncé (@beyonce) op

 

Foto: Instagram Beyoncé

Reacties