×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Doutzen Kroes laat niets aan de verbeelding over op gala Leonardo DiCaprio

21.07.2016 -

Heel Hollywood liep uit voor het LDF Gala van het Leonardo DiCaprio-fonds op St. Tropez. Ook Doutzen Kroes en haar man Sunnery James waren van de partij. Doutzen koos voor een jurk die wel erg veel blootgaf.


Het model verscheen in een koperkleurige wikkeljurk met een grote split. Haar benen waren voor iedereen te aanschouwen, maar dat was niet het enige. 

De voorkant van haar outfit viel behoorlijk open waardoor de rondingen van haar borsten goed te zien waren. De stof was erg dun, dus het was duidelijk te zien dat Doutzen het niet heel erg warm had. Haar tepels waren goed te zien door de stof van haar jurk heen. 

Het gala werd gehouden om geld in te zamelen voor het fonds van Leonardo DiCaprio. Daarmee zet hij zich sinds 1998 in voor het milieu. 

Foto: Instagram Doutzen Kroes

Reacties