×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend's pasgeboren dochter geniet optimaal van vakantie

21.07.2016 -

De drie maanden oude dochter van Chrissy Teigen en John Legend is mee met haar ouders op vakantie naar Italië. De kleine spruit lijkt optimaal te genieten van de trip naar Europa.


John plaatste een dolblij kiekje van zijn kleine meid op Instagram. 'Het ziet eruit alsof iemand haar eerste vakantie erg leuk vindt', tikt de zanger bij het plaatje. 

Zijn vrouw Chrissy maakt meteen grapje van de post. Ze stuurt in een antwoord op Twitter een gifje, een bewegend plaatje, met de tekst 'kijk naar mijn kinderen'. 

John en Chrissy werden op 14 april ouders van baby Luna. Via IVF is Chrissy zwanger geraakt. De twee zijn helemaal in de wolken met hun meisje en delen volop plaatjes van het schattige baby'tje. 

 

Someone is enjoying her first vacation

Een foto die is geplaatst door John Legend (@johnlegend) op

 

Foto: Instagram Chrissy Teigen

Reacties