×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah Lourens en Gordon samen los bij Nijmeegse Vierdaagse

21.07.2016 -

Overdag lopen de deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse kilometers aan een stuk door. 's Nachts gaan de feestgangers dansend de stad door. Fajah Lourens mocht gisteren draaien bij de feesten en kreeg hoog bezoek.


Niemand minder dan Gordon klom bij haar achter de draaitafels en greep naar de microfoon. Hij zong een moppie mee met de muziek. Alles is op video vastgelegd. 

'4DAAGSE! En dan heb je ineens visite van Gordon tijdens je set', schrijft de enthousiaste Fajah bij de video. Gordon had ook zelf een optreden in de stad. Net als vorig jaar. 

'Wauw Nijmegen wat een ontvangst', tikt Gordon op Facebook na het plaatsen van zijn foto's. 'Diep geraakt door de massale reacties op mijn optreden. Ik ga als een gelukkig mens naar bed, zoveel mensen blij maken die uitzinnig je liedjes meezingen! Ik dank jullie uit de grond van mijn hart!'

 

Foto: Instagram Fajah Lourens

Reacties