×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma ving klappen in Jordanië

21.07.2016 -

Arie Boomsma was in Amman, de hoofdstad van Jordanië. Op straat komt hij een paar pubers tegen en die geven hem wat klappen in zijn buik.


Arie Boomsma heeft ze zelf de kans gegeven om te proberen hem pijn te doen. 'Mijn vader liet mijn broers en mij vroeger tijdens het stoeien om beurten op z'n buikspieren slaan', legt Arie uit. 'We waren onder de indruk, want hoe hard we ook sloegen, hij lachte ons toe. Nu pas ik die truc zelf toe als er opgeschoten pubers in de buurt zijn.' Dat was het geval op straat in het Midden-Oosten volgens Arie. 

'Het valt me de laatste tijd vaker op dat ik langzaam in mijn vader verander. Dat vind ik mooi.' Maar één ding van pa Boomsma heeft Arie nog niet onder de knie, tot zijn grote spijt. 'Hij kon beter inschatten bij welke leeftijd je er mee op moet houden. Want deze laatste jongen sloeg eerlijk gezegd best hard.' 

Arie deelt de video van het tafereel op straat in het kader van Throwback Thursday - de dag waarop video's en foto's van vroeger gedeeld worden. De presentator was vorige jaar in Jordanië voor de opnames van een televisieprogramma. 

 

Foto: Instagram Arie Boomsma

Reacties