×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry Styles moet noodgedwongen bodyguard inhuren vanwege fans

20.07.2016 -

One Direction-zanger Harry Styles is al een aantal keer gespot in Nederland. Hij speelt mee in de film Dunkirk en daarom krijgt hij zoveel aandacht van zijn fans, dat hij nu een fulltime bodyguard in heeft moeten huren. Voor zijn eigen veiligheid.


One Direction-zanger Harry Styles trekt tijdens de opnames van de film Dunkirk in en rond Urk zoveel bekijks dat hij voor zijn eigen veiligheid een fulltime bodyguard toegewezen heeft gekregen. Dat meldt een bron dichtbij de productie woensdag aan Mirror Online.

De oorlogsfilm wordt opgenomen op het IJsselmeer en de filmploeg vertrekt elke dag vanuit Urk het meer op. Daar verzamelen zich dagelijks hordes fans uit binnen- en buitenland in de hoop een glimp op te vangen van de zanger en kersverse acteur. Onlangs werd Harry ook al gespot in Zwolle.

Volgens de bron worden de fans steeds 'gekker' en dringen ze het kamp van de crew binnen. 'Harry heeft nu nonstop een bodyguard bij zich, anders is het niet veilig voor hem. Hij is de enige in de hele productie met een persoonlijke beveiliger.' Het is niet bekend hoe lang de opnames van Dunkirk nog duren.

Foto: Harry Styles met een fan in Zwolle - Twitter 1D LOLS/UPDATES

Reacties