×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna eert slachtoffers Nice tijdens optreden in Lyon

20.07.2016 -

Rihanna heeft een eerbetoon gebracht aan de slachtoffers in Nice tijdens haar optreden in Lyon. Tijdens de show zong ze Diamonds voor de mensen die vorige week donderdag in Nice om het leven kwamen of gewond raakten en aan de nabestaanden.


Rihanna vraagt voordat ze begint te zingen om zoveel mogelijk lichtjes. Bijvoorbeeld door de mobieltjes aan te zetten. Het podium is verlicht in de kleuren van de Franse vlag. 

Vorige week donderdag reed een man met een vrachtwagen in op een menigte mensen. De personen op de Boulevard in Nice hadden naar het vuurwerk staan kijken als afsluiter van de nationale feestdag Quatorze Juilliet, ook wel Bastilledag. 

Rihanna zou eigenlijk afgelopen vrijdag optreden in de getroffen stad. Er is besloten dit niet door te laten gaan. Op Instagram bedankte RiRi de aanwezigen voor het bijzondere moment van het eerbetoon. 

 

Foto: Instagram Rihanna

Reacties