Horoscoop 20 t/m 26 juli

Wat zeggen de sterren deze week?

LEEUW

Liefde: U bent van nature optimistisch gestemd, maar toch weet u dat er iets niet klopt. Blijf alert, maar het goede nieuws is dat u over uw zorgen kunt praten. Het is daarbij wel beter om niet alles er meteen uit te gooien. Geld: Succes kleeft aan u en er is niets op tegen om dat uit te stralen. Dan trekt u het nog meer aan, maar pas op: trap niet in de valkuil van machtsmisbruik. Gezondheid: Laat u niet misleiden door informatie uit officiële medische bronnen, want als u iets alternatiefs wilt, kan dat ook heel goed voor u werken.

 

MAAGD

Liefde: Uw nieuwsgierigheid gaat met u op de loop, want u wilt absoluut begrijpen wat nu nog niet helemaal duidelijk is. Maar hoe meer details u verzamelt, des te troebeler de situatie lijkt. Geld: In financiële informatie ontbreekt iets essentieels. U hoeft zich daar niet in te verdiepen, want na een paar dagen veranderen de omstandigheden. Gezondheid: Uw behoefte aan opwinding kan doorschieten naar activiteiten die impulsief zijn en daarom mogelijk gevaarlijk.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Doe vooral dingen die u prettig vindt, waardoor uw zenuwen kalmeren en uw ziel wordt gevoed met mooie gedachten. Liefst samen met iemand die u na aan het hart ligt. Geld: Een deel van uw sociale leven heeft te maken met zaken en dus inkomsten. Leg zoveel mogelijk contacten. Gezondheid: U wordt omgeven door een nerveuze energie die u onrustig maakt. Wandelen in de natuur, een massage of op uw gemak te luisteren naar uw favoriete muziek willen wel helpen.

 

SCHORPIOEN

Liefde: U kunt ten prooi vallen aan heftige verlangens. U denkt dat u uzelf een dienst bewijst door onmiddellijke bevrediging, maar versnel dat proces niet. Wacht op een geschikt moment. Geld: Mensen met aanzien fascineren u als u denkt dat ze uw positie kunnen opvrolijken. Ga daar niet te ver in, want de afloop is onzeker. Gezondheid: Uw conditie is prima en de meesten van u blaken van gezondheid. Dat dit uw aantrekkingskracht vergroot, ligt voor de hand.

 

BOOGSCHUTTER

Liefde: Op het oog lijkt alles koek en ei tussen u en uw lief, maar er is een soort spanning die u niet wilt erkennen. Misschien voelt u zich niet prettig over iets wat is voorgevallen. Praten helpt. Geld: Sta niet stil, want deze week is bij uitstek geschikt voor nieuwe kansen. U kunt aangenaam worden verrast als u daarbij meer steun krijgt dan u aanvankelijk had verwacht. Gezondheid: Meer vezelrijk voedsel en vooral meer beweging doen wonderen voor uw gestel.

 

STEENBOK

Liefde: Als u met iemands gevoelens te maken krijgt, zoek dan naar aanwijzingen hoe u zou moeten reageren. Zoek de balans tussen uw opvattingen en die van de ander. Geld: Werk trekt een wissel op u als iemand iets van u wilt waar u niet op hebt gerekend. Sta open voor nieuwe inzichten en vergroot de kans op het vinden van de juiste invulling. Gezondheid: Neiging tot snoepen en snacken is begrijpelijk en een keer de fout ingaan is niet erg, maar laat het daarbij.

 

WATERMAN

Liefde: Geheime genoegens delen met uw geliefde leidt naar een tuin der lusten waar u naar hartelust verboden vruchten kunt plukken. Geld: Als u niet zoveel voor elkaar krijgt, komt u daar wel mee weg. Het kan zijn dat u vermoeid bent. De beste manier is iedere taak stap voor stap af te werken. Gezondheid: Neem daartussenin de tijd om te relaxen of tot uzelf te komen en u zult uw energie weer op peil brengen. Daardoor bent u straks weer effectiever dan ooit.

 

VISSEN

Liefde: Zelfs als u uw liefde laat blijken, kan dat worden misverstaan. Het is maar een tijdelijke fase. Maak uw bedoelingen helder en alles komt op z’n pootjes terecht. Geld: Als uw partner kritisch is op uw uitgavenpatroon kan u dat verwarren. U verergert de stress en dat maakt het lastiger er begrip voor te kweken. Gezondheid: Ontspanning kan uit een fles komen, maar daarbij is het aantal glazen van belang. Overdrijving maakt het er niet beter op.

 

RAM

Liefde: U zit in een lastig parket als u weet wat u in de liefde wilt, maar beseft dat u het nu niet kunt realiseren. Geef het ruim de tijd. Dan komt het naar u toe. Geld: U bent bereid tegenslag te accepteren, maar het is niet duidelijk waarom uw wensen worden gedwarsboomd. Verspil geen tijd door te piekeren. Gezondheid: Visualiseer uw leven zoals u dat zou willen. En ga dan voorwaarts, want verbetering van uw conditie ligt te wachten tot u het zelf opraapt.

 

STIER

Liefde: U hebt warme gevoelens voor een speciaal persoon en de behoefte deze gevoelens te uiten, maar de huidige situatie is niet geschikt voor deze vorm van intimiteit. Geld: U gaat buiten de gebaande paden op zoek naar inkomsten en dat is precies de manier om die te vinden. Met originaliteit opent u dichte deuren. Gezondheid: Uw wilskracht heeft een reservoir. Ga ernaar op zoek en u ontdekt herwonnen levenskracht die u over lichamelijk ongemak zal helpen.

 

TWEELINGEN

Liefde: U staat op een onwrikbaar standpunt, maar omstandigheden dwingen u tot soepelheid, al hebt u het gevoel dat anderen controle over u willen uitoefenen. Terugvechten is uit den boze. Geld: Belangrijke kwesties vragen aandacht, met name die wat betreft relaties op het werk. U merkt dat u assertief kunt zijn. Dan ziet u de oplossing zelf. Gezondheid: Riskante avonturen zijn nu niet aan de orde. Zoek de veiligheid en geborgenheid thuis bij gezin en familie.

 

KREEFT

Liefde: U houdt uw gevoelens voor uzelf, zelfs al u met iemand praat die u vertrouwt. Maar uw geluk ligt om de hoek. Geld: Iemand kan uw motieven verkeerd interpreteren, hoezeer u ook probeert een machtspelletje te vermijden. Laat precies weten wat u wilt als het om geld draait. Gezondheid: Humeurbeheersing is iets dat valt aan te leren. Draai de knop in uw hoofd om en als die weer terugspringt: nog een keer omdraaien. Doseer uw emoties. U bent de regisseur.