×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 20 t/m 26 juli

20.07.2016 -

Wat zeggen de sterren deze week?


LEEUW

Liefde: U bent van nature optimistisch gestemd, maar toch weet u dat er iets niet klopt. Blijf alert, maar het goede nieuws is dat u over uw zorgen kunt praten. Het is daarbij wel beter om niet alles er meteen uit te gooien. Geld: Succes kleeft aan u en er is niets op tegen om dat uit te stralen. Dan trekt u het nog meer aan, maar pas op: trap niet in de valkuil van machtsmisbruik. Gezondheid: Laat u niet misleiden door informatie uit officiële medische bronnen, want als u iets alternatiefs wilt, kan dat ook heel goed voor u werken.

 

MAAGD

Liefde: Uw nieuwsgierigheid gaat met u op de loop, want u wilt absoluut begrijpen wat nu nog niet helemaal duidelijk is. Maar hoe meer details u verzamelt, des te troebeler de situatie lijkt. Geld: In financiële informatie ontbreekt iets essentieels. U hoeft zich daar niet in te verdiepen, want na een paar dagen veranderen de omstandigheden. Gezondheid: Uw behoefte aan opwinding kan doorschieten naar activiteiten die impulsief zijn en daarom mogelijk gevaarlijk.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Doe vooral dingen die u prettig vindt, waardoor uw zenuwen kalmeren en uw ziel wordt gevoed met mooie gedachten. Liefst samen met iemand die u na aan het hart ligt. Geld: Een deel van uw sociale leven heeft te maken met zaken en dus inkomsten. Leg zoveel mogelijk contacten. Gezondheid: U wordt omgeven door een nerveuze energie die u onrustig maakt. Wandelen in de natuur, een massage of op uw gemak te luisteren naar uw favoriete muziek willen wel helpen.

 

SCHORPIOEN

Liefde: U kunt ten prooi vallen aan heftige verlangens. U denkt dat u uzelf een dienst bewijst door onmiddellijke bevrediging, maar versnel dat proces niet. Wacht op een geschikt moment. Geld: Mensen met aanzien fascineren u als u denkt dat ze uw positie kunnen opvrolijken. Ga daar niet te ver in, want de afloop is onzeker. Gezondheid: Uw conditie is prima en de meesten van u blaken van gezondheid. Dat dit uw aantrekkingskracht vergroot, ligt voor de hand.

 

BOOGSCHUTTER

Liefde: Op het oog lijkt alles koek en ei tussen u en uw lief, maar er is een soort spanning die u niet wilt erkennen. Misschien voelt u zich niet prettig over iets wat is voorgevallen. Praten helpt. Geld: Sta niet stil, want deze week is bij uitstek geschikt voor nieuwe kansen. U kunt aangenaam worden verrast als u daarbij meer steun krijgt dan u aanvankelijk had verwacht. Gezondheid: Meer vezelrijk voedsel en vooral meer beweging doen wonderen voor uw gestel.

 

STEENBOK

Liefde: Als u met iemands gevoelens te maken krijgt, zoek dan naar aanwijzingen hoe u zou moeten reageren. Zoek de balans tussen uw opvattingen en die van de ander. Geld: Werk trekt een wissel op u als iemand iets van u wilt waar u niet op hebt gerekend. Sta open voor nieuwe inzichten en vergroot de kans op het vinden van de juiste invulling. Gezondheid: Neiging tot snoepen en snacken is begrijpelijk en een keer de fout ingaan is niet erg, maar laat het daarbij.

 

WATERMAN

Liefde: Geheime genoegens delen met uw geliefde leidt naar een tuin der lusten waar u naar hartelust verboden vruchten kunt plukken. Geld: Als u niet zoveel voor elkaar krijgt, komt u daar wel mee weg. Het kan zijn dat u vermoeid bent. De beste manier is iedere taak stap voor stap af te werken. Gezondheid: Neem daartussenin de tijd om te relaxen of tot uzelf te komen en u zult uw energie weer op peil brengen. Daardoor bent u straks weer effectiever dan ooit.

 

VISSEN

Liefde: Zelfs als u uw liefde laat blijken, kan dat worden misverstaan. Het is maar een tijdelijke fase. Maak uw bedoelingen helder en alles komt op z’n pootjes terecht. Geld: Als uw partner kritisch is op uw uitgavenpatroon kan u dat verwarren. U verergert de stress en dat maakt het lastiger er begrip voor te kweken. Gezondheid: Ontspanning kan uit een fles komen, maar daarbij is het aantal glazen van belang. Overdrijving maakt het er niet beter op.

 

RAM

Liefde: U zit in een lastig parket als u weet wat u in de liefde wilt, maar beseft dat u het nu niet kunt realiseren. Geef het ruim de tijd. Dan komt het naar u toe. Geld: U bent bereid tegenslag te accepteren, maar het is niet duidelijk waarom uw wensen worden gedwarsboomd. Verspil geen tijd door te piekeren. Gezondheid: Visualiseer uw leven zoals u dat zou willen. En ga dan voorwaarts, want verbetering van uw conditie ligt te wachten tot u het zelf opraapt.

 

STIER

Liefde: U hebt warme gevoelens voor een speciaal persoon en de behoefte deze gevoelens te uiten, maar de huidige situatie is niet geschikt voor deze vorm van intimiteit. Geld: U gaat buiten de gebaande paden op zoek naar inkomsten en dat is precies de manier om die te vinden. Met originaliteit opent u dichte deuren. Gezondheid: Uw wilskracht heeft een reservoir. Ga ernaar op zoek en u ontdekt herwonnen levenskracht die u over lichamelijk ongemak zal helpen.

 

TWEELINGEN

Liefde: U staat op een onwrikbaar standpunt, maar omstandigheden dwingen u tot soepelheid, al hebt u het gevoel dat anderen controle over u willen uitoefenen. Terugvechten is uit den boze. Geld: Belangrijke kwesties vragen aandacht, met name die wat betreft relaties op het werk. U merkt dat u assertief kunt zijn. Dan ziet u de oplossing zelf. Gezondheid: Riskante avonturen zijn nu niet aan de orde. Zoek de veiligheid en geborgenheid thuis bij gezin en familie.

 

KREEFT

Liefde: U houdt uw gevoelens voor uzelf, zelfs al u met iemand praat die u vertrouwt. Maar uw geluk ligt om de hoek. Geld: Iemand kan uw motieven verkeerd interpreteren, hoezeer u ook probeert een machtspelletje te vermijden. Laat precies weten wat u wilt als het om geld draait. Gezondheid: Humeurbeheersing is iets dat valt aan te leren. Draai de knop in uw hoofd om en als die weer terugspringt: nog een keer omdraaien. Doseer uw emoties. U bent de regisseur.

Reacties