×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling en Gordon nemen duet op: Eenzaam en Alleen

19.07.2016 -

Gerard Joling en Gordon doken de studio in samen en nu is het duidelijk wat ze hebben gedaan. De twee komen met een duet. Eenzaam en Alleen gaat het heten.


Gerard Joling en Gordon hebben samen het duet opgenomen in de studio in Volendam. Aan het liedje doet ook een achtergrondkoor mee. Dit alles vertelt Gordon op een video die hij op Facebook heeft geplaatst.

Gordon plaatste ook foto's van het bezoek van zijn tv-vriend Gerard aan de studio waar Gordon bezig is met zijn laatste album. ''Gerard mag zeker niet ontbreken'', zei Gordon eerder.

Een ander nummer van het album heet Hou van jou. ''Ik schreef het nummer twee jaar geleden, na de zoveelste heartbreak'', zegt Gordon. ''Met sommige liedjes weet je het gewoon, voel je het gewoon die is bijzonder", schrijft hij. Onder meer het Metropole Orkest werkt mee aan Gordons album dat eind september verkrijgbaar is.

Foto: Facebook Gordon

Reacties