×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Pippa Middleton is verloofd'

19.07.2016 -

Pippa Middleton, het zusje van Kate, zou verloofd zijn. Haar vriend James Matthews heeft haar ten huwelijk gevraagd en Pippa zou ja hebben gezegd.


Dat meldt DailyMail. James heeft de grote vraag gesteld in het Lake District, een bekend wandelterrein waar hij en Pippa waren. Terwijl ze een rustpauze namen en de donkere schone van het uitzicht stond te genieten, zakte James op zijn knieën en stelde die ene prangende vraag. Ze twijfelde geen moment en zei ja. 

James en het zusje van Kate zijn nu een jaar samen. Volgens DailyMail is het bijna zeker dat de bruiloft volgend jaar plaats zal vinden en dat die minstens zo spectaculair wordt als die van Kate en William. 

De verloofde van Pippa zou eerst haar vader om toestemming hebben gevraagd. Zowel de ouders van Pippa als William en Kate zijn dolblij met de verloving van hun dochter en (schoon)zusje. 

Foto: YouTube

Reacties