×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Cosby leeft in een hel

Nagenoeg blind en nauwelijks vrienden meer

19.07.2016 -

Bill Cosby kan niets meer zien en is daardoor veroordeeld tot een bestaan binnenshuis. "Zijn vermeende slachtoffers vinden er misschien troost in te weten dat hij zich in een persoonlijke hel bevindt. Hij is compleet blind en al zijn bekende vrienden hebben hem de rug toegekeerd," aldus een welingelichte bron.


Naast zijn vrouw Camille zouden zijn advocaten nog de enige zijn die achter Cosby staan, meldt New York Post.

De komiek en acteur wordt verdacht van meer dan vijftig gevallen van seksueel misbruik. Hij moet binnenkort terechtstaan voor de aanranding van Andrea Constand. Eerder maandag kreeg hij van een rechter in Pennsylvania toestemming haar ook aan te klagen, wegens contractbreuk. De twee troffen in 2006 een regeling in de zaak, waarin Constand tekende voor geheimhouding. Zij heeft zich in de media en op Twitter toch uitgelaten over Cosby.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties