×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jandino Asporaat zijn zoontje is 'net zo knap als papa, maar met meer haar'

18.07.2016 -

Jandino Asporaat nam gisteren zoontje Elijah mee naar de première van Huisdiergeheimen. De kleine Asporaat stal de show op de rode loper.


'Prins Elijah, gisteren bij zijn eerste première', schrijft de apetrotse papa bij een foto van zijn kleine man. 'Knap als zijn papa, maar wel met iets meer haar.'

In tegenstelling tot Jandino heeft Elijah een flinke bos krullen op zijn hoofd. Het mannetje straalde in zijn grijze pak bij het feestje voor de kinderfilm. Jandino was onderdeel van de stemmencast. 

Het zusje van Elijah, Amy-Lee, kan niet gepasseerd worden. Jandino deelt ook van deze kleine meid een mooie foto. De presentator is duidelijk dolblij met zijn twee koters. 

 

Prins Elijah Gisteren bij zijn eerste première #HuisDierGeheimen Knap als zijn papa, wel met iets meer haar #PapaDingen

Een foto die is geplaatst door Jandino..♥ (@jandinoasporaat) op

 

Prinses Amy-Lee #PapaDingen

Een foto die is geplaatst door Jandino..♥ (@jandinoasporaat) op

 

Foto: Instagram Jandino Asporaat

Reacties