×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen privacy voor Ranomi: 'Mensen keken zelfs in mijn winkelmandje in de supermarkt'

Na Olympische Spelen in Londen

18.07.2016 -

Ranomi Kromowidjojo vond het lastig dat ze compleet geen privacy meer had na de Olympische Spelen in Londen. De zwemster werd zelfs in de supermarkt in de gaten gehouden. 'Mensen keken in mijn supermarkt mandje.'


En als ze dan keken, hadden ze vaak ook nog iets op de boodschappen van Ranomi aan te merken. 'Mag je dat wel hebben?' was een veelgestelde vraag volgens de olympisch kampioene. Dit vertelt ze in een video die ze opnam met Edith Bosch voor Studio Rio

Ook door de stad lopen was volgens de topzwemster niet altijd even leuk. 'Iedereen verwacht dat je moet groeten of dat je een praatje moet maken. En als je een keer moe bent of in gedachten bent dat je dan meteen arrogant genoemd wordt. 

Edith ging bij Ranomi op bezoek in het zwembad en heeft haar uitgedaagd voor een wedstrijdje. De oudjudoka krijgt wel een voorsprong op de waterrat, want dat is wel zo eerlijk.

Foto: Studio Rio

Reacties