×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo en zoontje showen strakke beach bodies

18.07.2016 -

Het is wel vakantie voor Cristiano Ronaldo, maar van wat extra vakantiekilo's op zijn lichaam is compleet geen sprake. Net als zijn zoontje Cristiano Ronaldo jr. ziet hij er nog strak uit. De twee showen hun beach bodies op luchtbedden in het zwembad.


'Tijd doorbrengen met mijn kleine man', schrijft de voetballer bij een plaatje van hem en zijn zoon. De mini-Ronaldo doet compleet niet onder voor zijn vader, want de twee kerels liggen er even strak bij op hun kleurrijke luchtbedden in het zwembad.

Na het winnen van het Europees Kampioenschap heeft Cristiano tijd uitgetrokken om eens lekker te genieten van een welverdiende vakantie samen met zijn zoontje en zijn moeder.

Het is niet het eerste vakantiekiekje dat hij deelt. Onlangs plaatste hij op Instagram een plaatje waarop hij en zijn zoontje lekker aan het knuffelen waren. 

 

Spend time with my little man

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

 

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Reacties