×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe hoopt op betere tijden in Turkije

18.07.2016 -

Yolanthe en Wesley Sneijder vliegen volgende week terug naar Istanbul, ondanks de gevolgen van de mislukte militaire staatsgreep in Turkije die aan 290 mensen het leven kostte.


''Ik vind het vreselijk voor Turkije en alle mensen die er verdriet van hebben. Laten we hopen op betere tijden'', zegt Yolanthe. Yolanthe en Wesley waren niet in Turkije toen een groep militairen er vrijdag de macht wilde overnemen. Wesley is op trainingskamp in Zwitserland met zijn club Galatasaray. Yolanthe is met hun zoontje Xess Xava in Nederland waar ze opnames heeft voor haar televisieprogramma Reunited waarin ze familieleden herenigt.

Volgende week keren Yolanthe en Wesley terug naar hun woonplaats, waar ze in 2013 neerstreken. ''Het is gewoon ons thuis, we leven daar. We vliegen volgende week allebei naar Istanbul'', zegt Yolanthe.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties