×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guns N' Roses mocht de grens niet over

Aangehouden wegens wapenbezit

18.07.2016 -

Guns N' Roses deed zijn naam eer aan dit weekend. De rockgroep werd vrijdag bij de Canadese grens tegengehouden, nadat er een wapen was gevonden tussen de vracht van de band.


Voorman Axl Rose deelde het verhaal zaterdagavond met de 50.000 bezoekers van een concert in Toronto. "We zijn niet gearresteerd, we zijn vastgehouden", vertelde hij volgens Vulture met een brede glimlach. "Kan gebeuren: je vergeet weleens dat je een wapen hebt." De zanger voegde eraan toe dat de douaniers "erg aardig en begripvol" waren.

Een woordvoerder van de band verklaarde zondag tegenover Billboard dat er inderdaad een wapen is gevonden, maar dat dat niet van één van de bandleden was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties