×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie Miley en Liam lijkt weer serieuzer

18.07.2016 -

Voor het eerst sinds ze weer geregeld samen worden gezien, heeft Miley Cyrus een foto op Instagram geplaatst waarop Liam Hemsworth te zien is.


Het stel ging in 2013 uit elkaar, maar wordt al een half jaar geregeld op dates gekiekt door paparazzi. De twee hebben niet eerder bevestigd dat ze weer samen zijn, maar Miley's bijschrift "Zo veel liefde in één foto" bij het plaatje van Liam en zijn hond lijkt de relatie nu toch officieel te maken.

Eerder deze week liet Miley's vader, countryzanger Billy Ray Cyrus, in InTouch Weekly weten dat de twee gelukkig waren, maar dat de geruchten over een huwelijk nog iets te voorbarig zijn. "Er staan nog geen kerkklokken in mijn agenda", grapte hij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties