×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon's alvleesklier is ermee gestopt

'Het is 'best kut' dat ik nu moet gaan spuiten'

18.07.2016 -

Gordon moet insuline gaan spuiten. De alvleesklier van de 48-jarige presentator is ‘ermee opgehouden’, schreef Gordon zondagavond op Facebook.


“Ik ben al sinds m’n 39e diabetespatiënt en al die jaren heb ik met sporten en medicatie door middel van tabletjes de boel stabiel gekregen”, legt hij uit. “Helaas is daar nu een einde aan gekomen.”

Gordon vindt het ‘best kut’ dat hij moet gaan spuiten. “Omdat ik altijd zo met sport en gezond eten bezig ben geweest.” Gordon ziet een verband tussen zijn meest recente gezondheidsproblemen en zijn aanrijding op Mykonos, vorig jaar. “Ik denk dat 10 maanden niks doen na het ongeluk dan toch z’n tol hebben geëist.”

Ondanks de tegenslag blijft Gordon strijdlustig. “Ook nu zal ik me er weer bovenop vechten, maar vandaag dus even niet.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Facebook Gordon

Reacties