×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ster uit Fresh Prince of Bel Air getrouwd

Tatyana Ali zwanger in het huwelijksbootje

18.07.2016 -

Tatyana Ali is zondag in het huwelijksbootje gestapt. De 37-jarige actrice, vooral bekend als Ashley Banks uit The Fresh Prince of Bel Air, beloofde in Beverly Hills eeuwige trouw aan Dr. Vaughn Rasberry. Ali is in verwachting van hun eerste kind.


“Ik vind het heel spannend”, zei Tatyana voor aanvang van de ceremonie tegen People. “Al onze familieleden zijn hier!”

Iets meer dan honderd mensen woonden de huwelijksvoltrekking bij. Tatyana en Vaughn schreven hun geloften zelf. “Veel vrienden vertellen me dat hun bruiloft voorbij vloog. Ik hoop dat wij echt van elk moment kunnen genieten.”

De actrice leerde de arts zo’n twee jaar geleden kennen via een datingsite. “Het was de eerste keer dat ik online op zoek ging naar een date”, vertelde Tatyana in maart, toen ze haar verloving en zwangerschap wereldkundig maakte.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties