×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Website Aaron Carter plat

17.07.2016 -

De website van zanger Aaron Carter is platgelegd door de ontwerper ervan, omdat Aaron weigert de rekening te betalen. Websitebouwer John Cantu vraagt 50.000 dollar voor het ontwikkelen en het onderhoud van de website.


Aaron liet de website bouwen om zijn muziek aan de man te brengen. John zegt dat hij maandenlang aan de site heeft gewerkt, maar dat hij er geen cent voor kreeg. Volgens Aaron hoeft dat ook niet, omdat hij John als een stagiair beschouwt. De 'stagiair' vindt dit te gek voor woorden, omdat Aaron hem niets heeft geleerd, en zette de website op zwart.

Aaron Carter, de jongere broer van Backstreet Boy Nick, eist in de briefwisseling dat hij de controle terugkrijgt over zijn eigen website. John is hiertoe bereid mits hij hij betaald krijgt.

In mei werd bekend dat Aaron Carter schulden heeft. De voormalige kindster schakelde de hulp in van het realityprogramma Life or Debt, de Amerikaanse versie van Een dubbeltje op z'n kant, om hem te helpen met zijn financiën.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties