×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder afscheidscadeau voor Shane Kluivert

16.07.2016 -

Aangezien papa Patrick Kluivert aan de slag gaat bij de voetbalclub Paris Saint-Germain, nam Shane definitief afscheid van zijn klasgenoten. En die hadden een bijzonder cadeau, zodat hij ze niet zou vergeten.


De klasgenoten van Shane hadden een voetbal gekocht en daar allemaal hun naam op gezet. De zoon van Patrick en Rossana vond het geweldig. ‘Dankjewel klas voor de voetbal, ik neem hem mee naar Parijs. Lieve vrienden, ik zie jullie snel weer,’ schrijft Shane bij deze foto.

Foto: Instagram Shane Kluivert

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!