×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnamen Fifty Shades Darker bij Nice hervat

16.07.2016 -

De opnamen van de film Fifty Shades Darker zijn hervat in de buurt van Nice. Hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson werden gespot bij een kasteel in de buurt van de Franse stad waar donderdagavond een aanslag werd gepleegd.


De opnamen vinden plaats in Roquebrune-Cap-Martin, zo’n 25 kilometer buiten Nice. Donderdag vonden volgens People nog opnamen plaats in de buurt van de Promenade des Anglais, waar een paar uur later een vrachtwagen inreed op het publiek. "Iedereen heeft zich gemeld en is veilig en wel", liet producent Dana Brunetti na de aanslag weten via Facebook.

Fifty Shades Darker, het vervolg op Fifty Shades Of Grey uit 2015, moet volgend jaar februari op het witte doek verschijnen. Volgens People worden in Zuid-Frankrijk ook scènes geschoten voor Fifty Shades Freed, de derde film in de reeks. Die gaat in 2018 in de bioscoop draaien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties