×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gwyneth Paltrow officieel gescheiden

15.07.2016 -

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn twee jaar nadat ze bekendmaakten een einde aan hun relatie te maken, dan eindelijk officieel gescheiden.


De 43-jarige actrice en de 39-jarige frontman van Coldplay bereikten eind mei al een overeenkomst over gedeeld gezag over hun dochter Apple (12) en zoon Moses (10), de verdeling van hun vastgoed en ook spraken ze af dat ze beiden afzagen van partneralimentatie. En die overeenkomst is nu officieel goedgekeurd door een rechter. Dat meldt People.

Gwyneth en Chris leerden elkaar in 2002 na een concert van Coldplay kennen. Een jaar later trouwden ze in het geheim. In maart 2014 kondigden ze aan te gaan scheiden. Ze kunnen nog steeds goed met elkaar overweg en gaan zelfs af en toe gezamenlijk met de kinderen op vakantie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties