×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Reinout Oerlemans draagt dochter door Florence

15.07.2016 -

De familievakantie van de Oerlemansjes is nog steeds in volle gang. Inmiddels is het gezin van Reinout en Daniëlle Oerlemans neergestreken in de Toscane, waar ze veel wandelen. Dochter Fiene was het lopen duidelijk even zat.


'Nooit te oud om op papa's nek te zitten', schrijft mama Daniëlle bij een plaatje van haar dochters met Reinout op Instagram. Oudste dochter Fiene zit op de nek van haar vader en jongste dochter Katelyn springt vrolijk voor de camera. 

Ook de zoons Thijmen en Benjamin zijn mee op vakantie met hun ouders. De Oerlemansjes zitten niet stil. Er wordt flink gesport op vakantie en gefeest. Katelyn werd afgelopen weekend zeven jaar en dat werd gevierd met een mooie hoedjesparade

 

Never to old to be on daddy's neck! #Florence

Een foto die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

 

 

 

Foto: Instagram Daniëlle Oerlemans

Reacties