×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is het lied dat de Amerikanen horen tijdens de Olympische Spelen

15.07.2016 -

Wij hebben onze eigen Nielson die een speciaal lied heeft geschreven voor de Spelen, maar Amerika heeft Katy Perry. De zangeres heeft gisteren Rise uitgebracht en dat is nu door de zender NBC gekozen als lied dat zij draaien tijdens de Spelen op televisie.


'Dit lied zit al jaren binnenin me en nu is het eindelijk aan de oppervlakte gekomen', laat Katy weten in een verklaring aan E!. 'Ik was nu geïnpireerd om het uit te brengen, in plaats van het te bewaren voor mijn volgende album. We hebben het nu harder nodig dan ooit.' 

'Samen kunnen we de wereld verenigen. Ik kan geen beter voorbeeld bedenken om boven angst uit te stijgen dan die sporters die samenkomen in Rio, met hun kracht en onbevreesdheid, om ons eraan te herinneren hoe we samen kunnen komen', laat Katy weten. 

Haar lied moet hier ook aan bijdragen. De zangeres laat ook weten dat ze NBC dankbaar is dat ze haar nummer gekozen hebben. Inmiddels is er een clip gemaakt voor bij het lied met Amerikaanse sporters. 

 

Foto: Instagram Katy Perry

Reacties