×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Paf weg bij Radio 538

Presentator gaat zich richten op de toekomst

15.07.2016 -

Na twintig jaar is het voorbij. Barry Paf en Radio 538 hebben hun contract beëindigd. De presentator stopt per direct bij de zender.


'Met trots en dankbaarheid neem ik afscheid van Radio 538 na twintig fantastische jaren.' Dat meldt Radio 538 namens Barry in een persbericht. Daarin is ook de reden vermeld waarom Barry vertrekt. 'De afgelopen weken heb ik vrij gehad om goed na te denken. Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat de tijd rijp is voor iets nieuws', laat de presentator weten.

Hij was al een aantal weken op non-actief gezet. Dit zou mogelijk gekomen zijn doordat hij een terugval had gehad. De presentator was twee jaar geleden naar Afrika gegaan om af te kicken van een verslaving en nu zou hij een terugval hebben gehad. 

Barry wil zich nu verder gaan ontwikkelen. 'Daarvoor is het nodig mijn horizon te verbreden.' Een bedankje is volgens hem wel op zijn plaats. 'Graag wil ik alle luisteraars bedanken, het was een eer om programma's voor jullie te mogen maken. Ik wil Radio 538 bedanken voor de kansen die ze mij geboden hebben en de avonturen die we samen hebben beleefd. Ik kijk uit naar de toekomst en blijf uiteraard actief als dj, want dat is mijn grootste passie; mensen blij maken met muziek.' 

Ook de programmadirecteur van de zender heeft van zich laten horen in het persbericht. 'Barry kwam in 1996 in dienst van Radio 538. In bijna twintig jaar tijd ontwikkelde Barry zich tot een populaire dj', laat Dave Minneboo weten. Barry presenteerde meerdere programma's bij de zender, zowel op radio als tv. Ook nam hij de presentatie van events op zich. 'We zijn Barry erg dankbaar voor alles wat hij voor de zender heeft betekend.' 

Barry presenteerde vanaf januari een weekendprogramma. Hij was dan te horen tussen 15:00 en 18:00 uur. Het is niet bekend wie er in de plaats van Barry komt. 

Foto: Instagram Barry Paf

Reacties