×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rio in gevaar? Ranomi Kromowidjojo door rug gegaan

15.07.2016 -

O jee, zal dit de olympische plannen in gevaar brengen? Ranomi Kromowidjojo is door haar rug gegaan. De zwemster heeft de blessure opgelopen tijdens een krachttraining.


Dat meldt de Volkskrant. Volgens haar coach Patrick Pearson moet ze even een paar dagen rust nemen van het zwemmen. Een van haar tussenwervelschijven is aangedaan. 

Donderdag moest Ranomi wandelen. Dit is een bekend middel bij rugklachten. Gelukkig is het geen hernia volgens Patrick. 'Er zit alleen vocht in.' 

Patrick gaat ervan uit dat Ranomi woensdag gewoon mee kan met de rest van de olympische ploeg naar Sardinië. Daar wordt het laatste trainingskamp voor de aanvang van de Spelen in Rio gehouden. 

Foto: Instagram Ranomi Kromowidjojo

Reacties