×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Jagger (72) wordt weer vader

Zijn achtste kindje

15.07.2016 -

Mick Jagger wordt weer vader. De 72-jarige rocker verwacht zijn achtste kind met de 29-jarige Melanie Hamrick. Het is het eerste kind voor de Amerikaanse ballerina, met wie Mick sinds 2014 aan het daten is.


De twee, die niet samenwonen, zijn volgens een insider 'verrast en blij', meldt The Sun. Ook nu ze ouders worden is Melanie volgens de bron niet van plan bij Mick in Londen te gaan wonen. Ze wil naar Los Angeles verhuizen of dichtbij haar familie in de Amerikaanse staat Connecticut wonen. "Mick vindt het prima hoe het geregeld is en wil geen officiële relatie. Maar het meest belangrijke is dat hij van zijn kinderen houdt en goede relaties heeft met hen. Hij zal van dit kind houden en het steunen."

Mick is niet de enige Rolling Stone die op latere leeftijd nog vader wordt. Zijn bandgenoot Ronnie Wood (68) verwelkomde twee maanden geleden nog een tweeling.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties