×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cast Fifty Shades veilig na aanslag Nice

15.07.2016 -

De cast en medewerkers van de film Fifty Shades Darker zijn veilig na de aanslag in Nice, waar aan de film wordt gewerkt. "Iedereen die op locatie in het zuiden van Frankrijk werkt maakt het goed", zo liet Dana Brunetti, een producent van de film, weten via Facebook.


"Iedereen heeft zich gemeld en is veilig en wel. Bedankt voor iedereens berichten en zorgen. Weer een verdrietige dag voor Frankrijk en de wereld."

De opnames voor het vervolg op Fifty Shades Of Grey vonden tot woensdag plaats net buiten Nice. De productie zat er een dag voor de aanslag op, maar iedereen was nog wel ter plaatse. De film met Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrollen is vanaf 10 februari 2017 in de bioscopen te zien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties