×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna staat stil bij slachtoffers Nice

15.07.2016 -

Rihanna staat stil bij de slachtoffers van de aanslag in Nice donderdagavond. De zangeres was zelf in de Franse stad om haar geplande concert van vrijdagavond voor te bereiden. De show is afgelast.


"Vanwege de tragische gebeurtenissen in #Nice gaat mijn concert dat gepland stond voor 15 juli in het Allianz Stadion niet door", liet de zangeres weten via Instagram, nadat de burgemeester van Nice al had aangekondigd dat het concert was geannuleerd. "Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families", schreef Rihanna verder bij een plaatje van de Franse vlag met daar een hartje omheen.

Donderdagavond reed een man met een vrachtwagen in op een menigte die zich in Nice had verzameld voor een vuurwerkshow ter gelegenheid van de feestdag 14 juli. Meer dan zeventig mensen kwamen om het leven.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties